Carrefour België opent nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel in het CHU UCL Ziekenhuis Sainte Elisabeth in Namen

  • Snelle maaltijdoplossingen, een brede waaier aan basisproducten, een verse fruitpers en bijzonder ruime openingsuren
  • Assortiment aangepast aan patiënten, bezoekers en personeel van CHU UCL Sainte Elisabeth te Namen, met ruime keuze aan fruit en groenten, biologische producten en bloemen en geschenkjes
  • Reeds 6 buurtwinkels in Belgische ziekenhuizen

Woensdag 3 juli 2019- Op woensdag 3 juli opent Carrefour België een nieuwe buurtwinkel in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth in Namen. Dat brengt het aantal Carrefour Express-winkels in een ziekenhuis op 6. Na de opening van 3 Carrefour Express vorige week mikt Carrefour België verder op expansie van haar winkelnet.

Story image

De Carrefour Express die vandaag zijn deuren opent in het ziekenhuiscomplex CHU UCL Sainte Elisabeth aan de Place Louise Godin 15 in Namen biedt op 87m² een uitgebreid assortiment aan verse en gezonde producten (fruits, groenten, bio) en snelle maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag (kant-en-klare maaltijden, snacks, …). Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij, zowel van het merk Carrefour als nationale merken.

Assortiment op maat

Het concept Express past perfect in een ziekenhuis, dankzij het basisassortiment en de specifieke referenties die aan de vragen van die klanten zijn aangepast. Zo vindt de klant daar:

  • een drogisterij-afdeling
  • een keuze aan geschenken en zoetigheden om de patiënten te verwennen of voor een gezellige pauze
  • gsm- en iTunes-kaarten
  • verse fruitsap
  • Lotto-producten

Het is dus duidelijk dat deze buurtwinkel de noden beantwoordt van de patiënten, hun bezoekers, het verplegend en administratief personeel, dokters en zelfs buurtbewoners.

Maximale beschikbaarheid

De ruime openingsuren, die aan de bedrijvigheid van het ziekenhuis zijn aangepast, zijn een ander sterk punt van deze Carrefour Express:

  • Maandag tot vrijdag: van 6 tot 20 uur
  • Weekend en feestdagen van 8 tot 20 uur

Franchisenemer: Amédéo Calderaro
Adres: Place Louise Godin 15, 5000 Namen

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.