Carrefour en Decathlon bundelen hun krachten: een reeks Decathlon-producten nu verkrijgbaar in de Hypermarkten Carrefour

Maandag 11 mei 2020- Carrefour België en Decathlon slaan de handen in elkaar om een selectie Decathlon-producten in de Hypermarkten Carrefour aan te bieden. De producten zijn een perfecte aanvulling op het assortiment van Carrefour. Deze samenwerking kwam er naar aanleiding van de coronacrisis en zal ondanks de geleidelijke afbouw van de coronamaatregelen verdergezet worden. Carrefour wil haar klanten op die manier aanzetten om te blijven sporten.

Klanten die tijdens de coronacrisis willen sporten hebben daarvoor niet altijd de nodige benodigdheden in huis. Carrefour en Decathlon hebben besloten dit te verhelpen. De klanten van de retailer kunnen vanaf deze week enkele vlaggenschipproducten van Decathlon ontdekken en kopen in alle Hypermarkten Carrefour: een stevig voetbaldoel of een compacte basketbalpaal, ideaal om thuis in vorm te blijven.

Carrefour is verheugd om sportartikelen aan te bieden aan haar klanten voor wie sportbeoefening vaak synoniem staat voor welzijn en evenwicht in deze bijzondere tijden. De artikelen zullen regelmatig veranderen om een brede waaier aan producten te kunnen bieden. De samenwerking met Decathlon verloopt vlot en biedt mooie perspectieven voor de toekomst. Decathlon hielp Carrefour België ook bij de ontwikkeling van haar nieuwe webshop non-food.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.