Carrefour Express van Dendermonde opent opnieuw de deuren

Deze week opende de buurtwinkel aan de Donckstraat 1 opnieuw de deuren voor de klanten. De winkel volgt het laatste winkelconcept van Carrefour Express, waarin een aangenaam kader gecreëerd werd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment is breed en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Winkelen in alle comfort

De Express van Dendermonde onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. De gezellige verlichting, de zachte kleuren van de herschilderde muren en de vrijgemaakte ramen zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een bijzondere aandacht voor Bio-producten en vindt de klant o.m. een assortiment aan noten in bulk.

De vernieuwde Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals brood en koffiekoeken die meerdere keren per dag ter plaatse gebakken worden, versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Respect voor de planeet

Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

Carrefour Express van Dendermonde: concreet

De vernieuwde Carrefour Express Dendermonde Donck ligt aan de Donckstraat 1 in 9200 Dendermonde.

Openingsuren:
Van maandag tot woensdag van 7u30 tot 20 uur, donderdag gesloten, op vrijdag en zaterdag van 7u30 tot 20 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Franchisepartner:
Pieter Muys

Contacteer ons
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.