Carrefour Market opent nieuwe supermarkt in Deerlijk

Story image

Woensdag 25 maart 2020- Carrefour België opent op woensdag 25 maart 2020 een nieuwe Carrefour Market in het West-Vlaamse Deerlijk, op de Vichtesteenweg 280. In deze woelige tijden is het de voornaamste opdracht van Carrefour om de bevoorrading van de bevolking te verzekeren. De nieuwe winkel met zijn oppervlakte van 1.500 m² beantwoordt aan de specifieke behoeften van de lokale klanten. Ze vinden er een brede waaier aan verse en basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De grote flexibiliteit is een van de sterke punten van deze winkel, de erg ruime openingsuren zijn een troef. Hier past Carrefour Market zich aan de vraag van de klanten aan. Zo kunnen ze altijd op Carrefour Market rekenen, in de week, ’s avonds en op zondag.

Adres:
Vichtesteenweg 280
8540 Deerlijk

Uitbater:
Groep Cretskens

Openingsuren:
Op maandag van 13 tot 20 uur
Van dinsdag tot vrijdag van 8 tot 20 uur
Op zaterdag van 8 tot 19 uur
Op zon- en feestdagen van 8 tot 13 uur

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.