Carrefour onthult haar nieuwe applicatie

Evere, 5 oktober - Eenvoudiger, sneller en efficiënter: de nieuwe versie van de Carrefour-app ziet er helemaal anders uit. Wist u dat u artikelen in de winkel kan scannen met uw Smartphone? Dankzij de Smartscan en de Carrefour Bonus Card, die beide zeer toegankelijk zijn, besparen klanten tijd aan de kassa. Ze kunnen hun mandje sneller vullen door producten toe te voegen die ze regelmatig in één van de Carrefour-winkels of online kopen.

Het getrouwheidsprogramma van Carrefour wordt door Belgen enorm gewaardeerd: meer dan 1 op 2 huishoudens maakt actief gebruik van de Carrefour Bonus Card. Carrefour behaalt daarmee een marktpenetratie van bijna 60% bij de Belgische bevolking. 

Een nieuw design, nieuw inlogsysteem, nieuw aanmeldingssysteem, voortgangsregistratie van de bonus challenges, prestatieverbeteringen: de nieuwigheden van deze versie maken de app nog beter in gebruik.

De app is gebruiksvriendelijker dankzij een nieuw navigatiesysteem dat voor meer structuur zorgt. Het startscherm groepeert alle belangrijke informatie: de Carrefour Bonus Card, het aantal verzamelde Bonuspunten en de waarde ervan in euro, het aantal coupons (geactiveerde, nieuwe en totaal aantal coupons). Bovendien bevat het startscherm ook een snelkoppeling naar de functies die het vaakst gebruikt worden waaronder een overzichtelijke interface voor online boodschappen, de digitale folders, de aankoopgeschiedenis, Bonuspuntengeschiedenis, de nieuwigheden van Carrefour en de klantendienst. De Smartscan is toegankelijk via 1 enkele klik.

De Wallet brengt alle functies van het getrouwheidsprogramma samen: de Carrefour Bonus Card, MyInvoice-facturen, coupons (exclusiviteiten van de app, Bonus Time coupons en coupons onderaan het kasticket) et de bonuscheques.

Alle informatie voor online boodschappen is snel beschikbaar:  keuze van de winkel en tijdslot, zoekfunctie, frequent gekochte artikelen, boodschappenlijstje (binnenkort beschikbaar!), de verschillende afdelingen, het winkelwagentje en de orderbevestiging. Het menu groepeert snelkoppelingen naar alle functies zoals het zoeken van een winkel en het bekijken en bewerken van het gebruikersprofiel.

De nieuwe versie van de app is sneller. De app start sneller op en de Carrefour Bonus Card wordt direct weergegeven op het startscherm om tijd te besparen aan de kassa. De Smartscan is ook gemakkelijk toegankelijk vanaf het startscherm.

De functie voor online boodschappen is efficiënter: frequente aankopen worden drie keer sneller weergegeven dan voordien, de zoekfunctie is relevanter en geeft meer resultaten weer. 

De bugs zijn verholpen en de verbinding is beter. Het is dus niet meer nodig elke week opnieuw in te loggen op de app. 

Carrefour heeft voor 2021 veel plannen in het vooruitzicht met klantentevredenheid als hoofdprioriteit. De retailer wil dit bereiken aan de hand van verschillende eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke voordelen.

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.