Carrefour opent een nieuwe Express in Brugge St-Andries

Woensdag, 28 oktober 2020 – Op de industriesite van Brugge St-Andries opent Carrefour een heuse Express. Deze winkel biedt voornamelijk verse producten aan voor dagelijks gebruik. Hier doet men snel en eenvoudig zijn boodschappen. Je kan er alle dagen terecht, zowel in de week als op zon- en feestdagen. De buurtwinkel valt vooral in de smaak door zijn aantrekkelijke dagstunten.   

De winkel wordt uitgebaat door Désiree Vincke en Bruno Vanlokeren die samen met een tiental medewerkers ten dienste zullen staan van de Brugse klanten en de bezoekers van dit “Venetië van het Noorden”.

Hun buurtwinkel krijgt een plaatsje op de industriesite waar vroeger een Aldi was. Carrefour wenste met de herinvulling van het leegstaand gebouw met deze winkel het buurtsupermarktaanbod, dat reeds meer dan 30 jaar op deze locatie bestaat, verder te zetten.  

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van 900 m2.  De volledige site werd uitgebreid en gerenoveerd. Het hedendaags assortiment zal hierdoor op een commercieel verantwoorde manier aangeboden kunnen worden aan de klanten. Ook het personeel zal in ergonomisch betere omstandigheden kunnen werken. Door de reorganisatie van de parking werden  bijkomende parkeerplaatsen, fietsstallingen en staanplaatsen voor bakfietsen gecreëerd. Carrefour Express zal op die manier beschikken over 56 parkeerplaatsen, 25 fietsenstallingen en een laad- en loszone met een afgebakende parkeerplaats voor een vrachtwagen. 

De winkel is een echte versspecialist met een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding. De klanten treffen er een ruim assortiment van verse seizoensproducten aan, een beenhouwerij met versnijding en verpakking ter plaatse, gebraden kip evenals dagelijks vers afgebakken brood en banket. Ook hier worden meer dan ooit de lokale producten ondersteund. De klant vindt er ook een beperkt maar doelgericht assortiment droge voeding.

Bovendien kunnen ze in deze buurtwinkel terecht voor gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag of voor een lekker kopje koffie aan de koffiemachine. Een reeks handige diensten vullen het aanbod aan zoals lottoproducten, iTunes- gsm en cadeaukaartjes en een mooi assortiment bloemen.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met een groot assortiment uitstekende Carrefour-merken aan ronde prijzen. Deze winkel heeft geen folder maar zal aan populariteit winnen door zijn originele dagstunten.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Torhoutse steenweg 140
8200 Brugge St-Andries 

Openingsuren:
Alle dagen van 8u tot 19u.
Op zon- en feestdagen : van 8u tot 18u

Franchisepartners:
Désiree Vincke en Bruno Vanlokeren

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.