Carrefour opent een nieuwe Express in Molenbeek

Carrefour zet zijn expansie in de hoofdstad voort en opent vandaag een nieuwe Express aan de Tamarislaan 23 in St-Jans-Molenbeek.  In deze buurt die in volle vernieuwing is, zal de nieuwe winkel zowel de buurtbewoners als de "on the go" klanten bekoren. Naast de basisproducten die men in elke winkel aantreft, zet deze Express vooral in op biologische en vegetarische producten evenals op kant-en-klare maaltijden. Deze buurtwinkel biedt ook een koffiecorner aan, waar klanten kunnen kiezen uit verschillende warme dranken,  om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen.

Op 16 december opent een nieuwe Carrefour Express zijn deuren op de Tamarislaan. De winkel ligt op de gelijkvloerse verdieping van een gloednieuw gebouw en zal stellig tegemoet komen aan de behoeften van de buurtbewoners en de vele klanten die langskomen om bijvoorbeeld hun kinderen op te halen aan een van de nabijgelegen scholen of om gebruik te maken van de sportfaciliteiten. Naast de gebruikelijke producten (groenten en fruit, ter plaatse vers afgebakken brood, basiskruidenierswaren, drogisterij, enz.) zijn er voor elk moment van de dag kant-en-klare maaltijden: warme en koude afhaalmaaltijden, lekkere ter plaatse bereide broodjes, gebraden kip evenals allerlei zoete en hartige hapjes. 

Op zonnige dagen (en voor zover de coronamaatregelen dit toelaten) kunnen klanten die even willen pauzeren, genieten van een koffie of een vers geperst sinaasappelsapje op het aangename terras. De haastige « on the go » klanten, kunnen de producten van de koffiecorner uiteraard dan ook meenemen. 

Daarnaast is de winkel een ophaalpunt voor de Simply you box, de maaltijddoos met gezonde en lekkere recepten. 

Het zit in de familie

Aan het hoofd van deze nieuwe 213 m² grote Express staat een duo van franchisepartners. Serpil en Hakan Gundoar zijn broer en zus. De Gundoars zijn niet aan hun proefstuk toe gezien Serpil al sinds 2017 met succes de Carrefour Express van St-Gillis (Alsembergsesteenweg 45) uitbaat.

Serpil is erg begaan met alles wat de voedseltransitie aangaat en beaamt dat dit concept naadloos aansluit bij de waarden van Carrefour, met name het beste toegankelijk maken voor iedereen. Biologische, bulk- en veggieproducten krijgen dan ook een prominente plaats in de rekken van hun nieuwe winkel. 

Winkels die steeds dichter bij de consument worden geopend

Toeval of niet, Carrefour opent vandaag niet één, maar twee nieuwe winkels. Naast de Tamaris Express opent het enseigne met trots ook een Market in Eupen.

Adres :
Tamarislaan 23
1080 Molenbeek

Openingsuren:
Maandag-vrijdag : 7u-20u
Zaterdag, zondag en feestdagen : 8u-20u

Franchisepartners :
Serpil Gundoar
Hakan Gundoar

 

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.