Carrefour opent een nieuwe Market in het Vlaams-Brabantse Baal

Woensdag, 28 oktober 2020 – Carrefour  opent een nieuwe Market in Baal, deelgemeente van Tremelo, en bekend om de jaarlijkse cyclocrosswedstrijd van Sven Nys die er ook zijn woonplaats heeft.  Deze winkel wordt uitgebaat door 2 jonge franchisepartners die hun dynamisme en slagvaardigheid ten dienste stellen van hun klanten. Hier ligt de focus duidelijk op het uitgebreide versaanbod en de Carrefour huismerken.

De nieuwe Market van Baal wordt uitgebaat door Frédéric Prévot en Simon Moerenhout die niet aan hun proefstuk toe zijn. Zij hebben hun ervaring opgedaan in het Carrefour-filiaal Het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge), en in de Carrefour van Tremelo Kruis. Baal, de deelgemeente van het Vlaams-Brabantse Tremelo, die bekend staat door wielrenner Sven Nys die er zijn woonplaats heeft en de jaarlijkse cyclocrosswedstrijd op zijn naam heeft, wordt vandaag hun nieuwe uitdaging. Zij stellen dan ook hun ervaring ten dienste van de Baalse klanten in een spiksplinternieuwe buurtwinkel waar zij vooral zullen mikken op een verfijning van het vers- en BIO-aanbod. 

De nieuwe buurtwinkel, met een winkeloppervlakte van 815 m2, is een bestaande winkel die nu verhuist naar het huidige nieuwe pand zo’n 800 m verderop. Dankzij deze herlocalisatie is de winkel eens te meer klaar voor de toekomst: een ruime parking, een betere klantendoorstroom, een natuurlijke lichtinval en een moderne CO2 neutrale koelinstallatie maken de zaak af. De winkel is gelegen vlakbij kinderspeciaalzaak De Kinderplaneet op een site waar vroeger doe-het-zelfzaak Orga was gevestigd. Frédéric en Simon baten deze winkel uit met een tiental medewerkers. Jobstudenten en flexijobbers springen in wanneer het erg druk is.  

Typerend aan deze buurtsupermarkt is het ruime en gevarieerde assortiment van verse producten waar de klant ongetwijfeld zijn gading zal vinden.  Wat deze buurtwinkel vooral aantrekkelijk maakt zijn : het ruime assortiment aan groenten en fruit, een aanbod aan BIO- en veggieproducten, dagelijks vers afgebakken brood en banket, een lunchassortiment, lekkere kip aan ’t spit. Ook voor vers geperst fruitsap kan je hier terecht. Verder ondersteunt de winkel lokale producten.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met een groot assortiment uitstekende Carrefour-merken aan ronde prijzen. Ook hier kan de klant gebruik maken van de Carrefour-app die nog sneller en gebruiksvriendelijker is en waardoor producten rechtstreeks met de Smartphone kunnen gescand worden.

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel:

Adres
Baalsebaan 251/A

3128 Baal

 

Openingsuren
Alle dagen van 8.00-19.00, zondag van 8.00 tot 18.00 uur.

Gesloten op maandag. 

 

Franchisepartners
Frédéric Prévot + Simon Moerenhout

Contacteer ons
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Aurélie Gerth Woordvoerster - Porte-parole, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.