De Carrefour Bonus Card nu beschikbaar in de Wallet op Android en iPhone

Carrefour biedt haar klanten nu de mogelijkheid om hun Carrefour Bonus Card toe te voegen aan de Wallet van hun smartphone. Deze nieuwe toepassing is vooral bedoeld voor klanten die de Carrefour App niet actief gebruiken. 

Wat is de Wallet? 

De Wallet is beschikbaar op iPhone en Android en vereist geen bijkomende installatie op de smartphone. Met 1 klik kan de klant eenvoudig een klantenkaart toevoegen en al zijn andere kaarten bekijken. De Wallet is een mobiele applicatie waarmee de klant creditcards, debit- en prepaidkaarten op één plek kan verzamelen, opslaan en online mee kan betalen. De Wallet is gekoppeld aan Google Pay of Apple Wallet. Met de Wallet kan de klant ook klantenkaarten, kortingsbonnen, vervoersbiljetten of bioscoopkaartjes op één plek bewaren.

Hoe kunnen Carrefour klanten gebruik maken van de Wallet? 

Klanten die de Carrefour App niet gebruiken, maar wel houder zijn van een Carrefour Bonus Card, hebben onlangs een e-mail ontvangen. Daarmee krijgen ze rechtstreeks toegang tot de voordelen van hun Carrefour-klantenkaart en genieten ze van nog meer extra’s via de wallet.

De Carrefour Bonus Card verbinden met de Wallet biedt klanten meerdere voordelen

1. De klant moet geen extra app installeren op zijn smartphone.

2. De klant heeft altijd zijn Carrefour Bonus Card bij zich en loopt zo geen getrouwheidsvoordelen mis. Een digitaal alternatief voor een fysieke kaart!

3. Wanneer de klant zich in de buurt van een Carrefour-winkel bevindt, wordt de kaart automatisch weergegeven op het vergrendelscherm van zijn smartphone - In slechts 1 klik kan de klant, zijn kaart aan de kassa tonen. De klant heeft dus altijd zijn Carrefour Bonus Card op zak en kan geen bonuspunten meer verliezen.

4. Dankzij de keerzijde van de Pass heeft de klant toegang tot praktische informatie zoals de dichtstbijzijnde winkel, de openingsuren of het telefoonnummer om van de winkel.

5.De klant wordt via de Wallet geïnformeerd over de meest interessante acties en loopt geen aanbiedingen mis.

Carrefour blijft digitale oplossingen aanbieden met deze nieuwe functie waarmee klanten kunnen profiteren van alle voordelen van het getrouwheidsprogramma in de winkel.

Contacteer ons
Siryn Stambouli Porte-parole francophone, Carrefour
Siryn Stambouli Porte-parole francophone, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.