De nieuwe Carrefour Express Maalbeek zet in op bio en restauratie

Vandaag opent de nieuwe Carrefour Express Maalbeek zijn deuren naast het metrostation Maalbeek, Etterbeeksesteenweg 27. De winkel zet in op bio en milieu-aspecten zoals afvalvermindering. Zijn aanbod is perfect afgestemd op de verwachtingen van de ‘on the go’-klanten en de bewoners van de wijk. De winkel stelt een gebruiksklare maaltijdoplossing voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, broodjes, snacks, fruit … die ter plaatse kunnen worden geconsumeerd, maar ook vlees, gevogelte, vis en verse groenten voor het avondeten. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De Express Maalbeek wordt uitgebaat door het duo Ruben da Costa Silva en Omar Kannoui die al lang actief zijn in het winkelnetwerk van Carrefour. Zij zijn de eigenaren van de buurtwinkels in de metrostations Weststation, Delta en Merode en ook van de Express Livingstone.

Deze zakenpartners hebben een onmiskenbare ervaring opgedaan in het uitbaten van Express-winkels op plekken met veel voorbijgangers en zijn er klaar voor om de uitdagingen van de opening van deze Express aan te gaan.

De nieuwe winkel biedt een grote winkeloppervlakte van 335 m³. De klanten ontdekken er het beste van Carrefour Express, of het nu gaat om bio- en reguliere assortimenten, een doordacht cateringconcept, een breed scala aan zero waste producten en een ruime keuze aan gebak en brood. Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom brengt de retailer in de nieuwe winkel het Carrefour BIO-gamma sterk naar voren om biologische consumptie tegen betaalbare prijzen mogelijk maken. Carrefour BIO is namelijk het goedkoopste biomerk van België. Voor de eerste keer is het mogelijk dat de klant in een Express-winkel het grootste deel van zijn boodschappen kan doen door bioproducten te kiezen.

Carrefour breidde ook de diensten uit die aan de pendelaars worden voorgesteld. Ze vinden er ter plaatse bereide belegde broodjes, vers geperst sinaasappelsap, ter plaatse gebakken bakkersproducten, een koffie- en soepapparaat, een microgolfoven, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, een assortiment van bloemen en loterijproducten. Het basisassortiment is ook groter om beter te beantwoorden aan de verwachtingen van de wijkbewoners en de passageklanten.

Deze winkel is ontworpen en bedacht om de ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken. Om de impact op het milieu te verminderen, is het meubilair in de winkel en in de restauratieruimte grotendeels gerecycleerd. 

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de winkel.

Adres:
Etterbeeksesteenweg 27
1040 Etterbeek

Openingsuren:
7d/7 van 7u tot 20u - op vrijdag van 7u tot 21u

Franchisepartner:
Ruben da Costa Silva
Omar Kannoui

 

Contacteer ons
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.