De pa-toeage: een cadeau dat papa op het lijf geschreven is

Voor vaderdag verwent Carrefour alle papa’s met een wel erg speciale korting. In het kader van de ‘Hyper Vaderkesdag Weken’ lanceert Carrefour België een ludieke actie: alle papa’s die langs de kassa van een Hypermarkt Carrefour passeren met een Carrefour-tatoeage, de ‘pa-toaege’, krijgen een korting van 20% op een product naar keuze.

De Carrefour pa-toeages, een vel vol grappige tekeningen, zijn nu beschikbaar in alle Hypermarkten Carrefour. Ze werden ook verdeeld via de gepersonaliseerde mailing die Carrefour naar haar klanten stuurt. Dankzij zo’n tatoeage krijgt elke papa 20% korting op het product van zijn keuze in de geselecteerde categorie, gaande van multimedia, gaming, klein elektro, tuinartikelen, speelgoed, boeken en strips, textiel en schoenen, tafel- en kookgerei, schoonheidsartikelen tot het doe-het-zelf-gamma, maar ook bier, wijn of chocolade vullen het verlanglijstje aan.

Om van dit voordeel te genieten, volstaat het om de gewenste tatoeage op de arm te plakken, naar een Hypermarkt Carrefour te gaan en de tatoeage aan de kassa te tonen. Als het ware een cadeau dat papa op het lijf geschreven is! Natuurlijk zijn de gebruikte tatoeages tijdelijk en makkelijk te verwijderen. De actie is geldig tot en met zaterdag 13 juni.

Contacteer ons
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.