Een gloednieuwe Carrefour Express-stadswinkel opent op de Hoogstraat in Antwerpen

Vandaag ging de nieuwe Carrefour Express in de winkelstraat Hoogstraat in Antwerpen open. De buurtwinkel is centraal gelegen en biedt op een oppervlakte van 180m² een volwaardig assortiment voor de bewoners, de mensen die er in de buurt werken en toeristen. Ze vinden er een breed assortiment van basisproducten, maar ook een waaier aan lokale producten en typische producten voor toeristen. Er is veel ruimte voor lekkere en gezonde maaltijdoplossingen en een reeks handige diensten.

De winkel stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Ze kunnen ook een gezonde salade samenstellen aan de saladbar. Hun maaltijden of een verse kop koffie kunnen ze in het gezellige Carrefour Café nuttigen. In de winkel vindt de klant basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij. Een BIO-assortiment en BIO-noten in bulk ronden het rijke aanbod af. Een onderscheidend punt is een selectie van lokale producten en producten voor toeristen zoals chocolade, bieren en andere Belgische lekkernijen.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Aandacht voor de veiligheid van klanten en medewerkers

De veiligheid en gezondheid van medewerkers en klanten staan altijd voorop, zeker tijdens deze moeilijke tijden. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er nu plexiglas schermen bij de kassa’s en hesjes voor de medewerkers om aandacht te vragen voor het houden van 1,5 meter afstand. Handgel staat ter beschikking. Ook mag er maximaal één klant per 15m² in de winkel aanwezig zijn.

Ruime openingsuren troef

De Express Antwerpen Hoogstraat is 7 dagen op 7 geopend, van maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 7 tot 20 uur, op vrijdag van 7 tot 21 uur en op zon- en feestdagen van 8 tot 20 uur.

Adres
Hoogstraat 67, 2000 Antwerpen

Franchisepartner
Bunyamin Ozturk

 

Contacteer ons
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Marco Demerling Nederlandstalige woordvoerder, Carrefour
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.