Een nieuwe Carrefour Market in mattentaartenstad

Donderdag, 15 oktober 2020 – Geraardsbergen krijgt er vanaf vandaag een heuse Carrefour Market bij. Deze buurtwinkel focust voornamelijk op verse producten en plaatselijke specialiteiten en wil hiermee zowel beantwoorden aan de steeds veeleisender behoeften van de plaatselijke bevolking als van de gelegenheidsklanten die op zoek zijn naar kwaliteitsvol waar voor hun geld.  

Evy Van Oudenhove en Pieter Vanden Dooren, man en vrouw en beide opgegroeid in Geraardsbergen, openen een nieuwe Carrefour Market in de Oudenaardsestraat.

Deze stadswinkel krijgt een plaatsje in het centrum van Geraardsbergen, in een druk bezochte winkelstraat, nabij het station. Deze buurtwinkel is er dus voor de buurtbewoner die op zoek is naar een ruim aanbod van verse producten, maar ook voor de gelegenheidsconsument die een van de talrijke winkels en boetieks van de Oudenaardsestraat bezoekt en die nog snel zijn dagelijkse boodschappen wil doen.   

Typerend aan deze supermarkt is het ruime en gevarieerde assortiment van verse producten dat de klant onmiddellijk opmerkt bij het binnenkomen. Dank zij het lage meubilair krijgt hij in een oogopslag een zicht op het vers : charcuterie, vlees en vis, bereide gerechten, groenten en fruit evenals brood en banket dat dagelijks afgebakken wordt. Ook een heus kaasassortiment met lekkere kwaliteitsvolle kazen hoort bij de toppers. Uiteraard wordt ook het lokale aanbod ondersteund. Zo zullen de alombekende mattentaartjes hier zeker niet ontbreken, evenals heel wat andere typische Geraardsbergse specialiteiten. Ook is er een ruim aanbod aan snelle lunches voor de middagpauzes, iets wat bij werkende klanten of scholieren zeker in de smaak zal vallen.

Carrefour wil het beste voor iedereen toegankelijk maken en hanteert hier zoals steeds een bewuste prijzenpolitiek met uitstekende producten aan ronde prijzen. Ook kan de klant zijn goede gewoontes en een gezond eetpatroon blijven aanhouden met de leuke maaltijdtips van de Carrefour Simply You box. Deze maaltijdbox, waar men heerlijke gevarieerde en gezonde maaltijden mee kan bereiden voor 1 tot 5 personen, bestelt men eenvoudigweg vooraf. Men kan de box dan ofwel laten leveren ofwel afhalen in deze supermarkt. 

En om het allemaal nog makkelijker en efficiënter te maken, kan de klant gebruik maken van de Carrefour-app die nog sneller en gebruiksvriendelijker is en waardoor producten rechtstreeks met de Smartphone kunnen gescand worden.

De nieuwe buurtwinkel heeft een winkeloppervlakte van 760 m2 en heeft 2 ingangen, een hoofdingang en een zij-ingang. Onder het pand is een ruime ondergrondse parking aanwezig waar de klanten van de winkel makkelijk hun auto kunnen parkeren. Ook fietsenstallingen zijn voorzien in de parking. Er is zelfs plaats voor een aantal fietsen voor de winkel.

In deze stadswinkel werd heel veel aandacht besteed aan het milieu, zowel in het aanbod als in de uitvoering van de winkel. Onder meer door een vernuft koelingsinstallatiesysteem is de winkel namelijk volledig CO2 neutraal.

 

Hieronder vindt men enkele sfeerbeelden van de winkel :

Adres:
Oudenaardsestraat 22
9500 Geraardsbergen

Openingsuren:
Open 6 dagen op 7. Gesloten op dinsdag.   

Franchisepartners:
Evy Van Oudenhove -  Pieter Vanden Dooren 

Contacteer ons
Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.