Exclusieve aanbiedingen tijdens de 'Happy Single Day' in de Hypermarkten Carrefour

Exclusieve aanbiedingen tijdens de 'Happy Single Day' in de Hypermarkten Carrefour

  • Onmisbare aanbiedingen van 6 tot 10 november
  • Op 10 november wordt het btw-bedrag aangeboden op alle niet voedingsartikelen tijdens de uitzonderlijke opening in de 12 deelnemende Hypermarkten Carrefour
  • Talrijke animaties in de winkel

Woensdag 6 november 2019- De Single Day, erg populair in China, een feestdag voor singles die trots zijn op hun status. De winkels pakken dan uit met promoties op leuke producten voor singles. Van 6 tot en met 10 november kunnen Carrefour-klanten de ‘Happy Single Day’ in de Hypermarkten Carrefour vieren en een heleboel onmisbare koopjes op de kop tikken.

Story image

Carrefour stelt haar eerste Belgische ‘Happy Single Day’ voor in haar hypermarkten, een dag gewijd aan singles die reeds veel gevierd wordt in China om de trots van het single zijn te benadrukken. Deze dag verscheen voor het eerst in 1993 op een universiteitscampus in China. Sindsdien heeft dit feest een fenomenale groei gekend. De laatste jaren wordt deze dag ook steeds meer in Europa gevierd.

Onmiddellijke kortingen

Van 6 tot 10 november 2019 kunnen klanten van de Hypermarkten Carrefour in België genieten van een groot aantal onmisbare en exclusieve aanbiedingen voor niet voedingsproducten. Een ideale gelegenheid om te anticiperen op aankopen voor Sinterklaas of Kerstmis!

Uitzonderlijke opening op zondag 10 november, met een extra korting!

Tijdens deze dag biedt Carrefour het btw-bedrag aan op alle huishoudapparaten, fototoestellen, tv’s, audiosystemen, computers, schermen, tablets, drogisterij, parfumerieproducten, bazaar en textiel, in de deelnemende winkels: Bierges, Bomerée, Brugge B Park, Burcht, Froyennes, Herstal, Koksijde, Kuringen, Mont-Saint-Jean, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem en Zemst. Hét moment om goede zaken te doen.

Deze aanbieding is ook geldig online met bestelling en afhaling op 10/11 in de volgende hypermarkten: Bergen, Burcht, Froyennes, Herstal, Oostakker, Oudergem.

Tal van leuke activiteiten 

Tal van leuke activiteiten in de winkel met veel animaties zullen de klanten verrassen tijdens deze zondagopening.

Facebook-actie

Carrefour zet deze actie extra kracht bij met een Facebook-campagne: Facebook-gebruikers worden gevraagd om hun relatiestatus op ‘Vrijgezel’ te zetten en dit openbaar te delen met de boodschap ‘Ik val voor @CarrefourBelgium’. Als ze dit dan op 10 november in een van de deelnemende Hypermarkt Carrefour tonen, krijgen ze een leuke verrassing.

Voor alle voorwaarden: zie folder.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.