Met de opening van een splinternieuwe Carrefour Express in Berchem Kemmelbergstraat zet Carrefour België haar expansie voort

  • Opening in Berchem op 11 september 2019
  • Ter plaatse bereide broodjes
  • Ruime openingsuren, zelfs op zon- en feestdagen

Donderdag 12 september 2019- Met de opening van de nieuwe winkel in Berchem Kemmelbergstraat blijft Carrefour België inzetten op de expansie van haar buurtwinkels. Hij is gesitueerd in een residentiële buurt waar ook kantoren aanwezig zijn.

Story image

De nieuwe winkel stelt alles in het werk opdat de klant zijn aankopen gemakkelijk, vlug en in een aangename omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemt deze nieuwe buurtwinkel zijn aanbod perfect af op de noden van de klanten.

Hij stelt een reeks maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor en klanten kunnen er terecht voor vers bereide belegde broodjes. Bovendien vindt men er basisproducten en enkele onmisbare producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

De winkel zet het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten in de schijnwerpers.

De nieuwe Carrefour Express-buurtwinkel biedt een aantal diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, vervoersbewijzen voor het openbaar vervoer en een keuze aan bloemen.

De ruime openingsuren zijn een bijkomende troef van deze winkel.

Franchisenemers:
Kazim Ozcelik
Shogofa Waseqh

Adres:
Carrefour Express Berchem Kemmelbergstraat
De Wittestraat 1
2600 Antwerpen

Openingsuren:
Van maandag tot vridag tussen 7 en 20 uur, op zon- en feestdagen tussen 8 en 20 uur. Gesloten op zaterdag.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.