Opening Carrefour Express Oudenaarde: een extra grote buurtwinkel met een zeer uitgebreid assortiment

  • 650 m² verkoopoppervlakte met een zeer uitgebreid assortiment
  • Ruime openingsuren
  • Carrefour België zet haar expansie voort

Woensdag 10 juli 2019- Carrefour België opende op 3 juli een nieuwe Carrefour Express-winkel in Oudenaarde, in de nabijheid van het station. Ideaal bereikbaar en dus een winkel die beantwoord aan de specifieke behoeften van deze consumentengroep. Ze hebben vaak weinig tijd en willen toch lekkere, makkelijke en gezonde maaltijden eten of nog gauw een cadeautje of bloemen kopen. De winkel is strategisch gelegen in de Jacob Lacopsstraat.

Story image

Een zeer uitgebreid assortiment dankzij de extra grote verkoopoppervlakte

Op een verkoopoppervlakte van 650 m² verwelkomen franchisepartner Stefanie Vander Kimpen en de 8 vaste medewerkers hun klanten. Deze vinden er een uitgebreide keuze aan gezonde maaltijdoplossingen voor ieder moment van de dag. Naast de klassieke belegde sandwiches en salades van het Carrefour Lunch Time- en Lunch Time BIO-gamma, kan de klant kiezen tussen gebraden kip, fruit, ter plaatse gebakken bakkerijproducten of een kopje koffie aan de koffiemachine. Bovendien staan een reeks handige diensten ter beschikking, zoals lottoproducten, iTunes- gsm en cadeaukaartjes of een assortiment bloemen.

Uiteraard is het winkelconcept aangepast aan de bewoners van de omgeving en de reizigers die zich van en naar het treinstation begeven. De winkel biedt een selectie aan vlees, gevogelte, vis, gluten- en lactosevrijeproducten en verse (bio-)groenten. Zo kan de klant een gezonde, smaakvolle en gevarieerde voedingskeuze maken, voor elk moment van de dag. Dit past perfect in het ‘Act for Food’-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten. De afdeling Wereldkeuken omvat voornamelijk een keuze aan producten uit de VS, Turkije en Oosterse landen. Natuurlijk ontbreken basis- en drogisterijproducten niet.

De klant betaalt in een handomdraai aan een van de vier klassieke kassa’s. Alle betaalmethodes worden aanvaard, inclusief contactloos betalen.

Energiezuinig

Carrefour besteedt in deze winkel ook aandacht aan het milieu en respect voor onze planeet. Zo werden nieuwe koelkasten op CO2-gas geïnstalleerd, met deuren op de koelmeubels om energieverlies te beperken. Ook de diepvriesdeuren zijn van een koudeluchtgordijn voorzien om zo weinig mogelijk koelte te verliezen. De verlichting gebeurt uitsluitend met full led, wat een 15% lager energieverbruik zal opleveren.

Ruime openingsuren

De ruime openingsuren maken deze winkel extra aantrekkelijk. De klant kan er terecht van maandag tot zaterdag van 7 tot 20 uur en op zondag van 8 tot 18 uur. De wekelijkse sluitingsdag is donderdag.

Adres:Jacob Lacopsstraat 18
9700 Oudenaarde

Franchisepartner:Stefanie Vander Kimpen

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.