ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Gent!

ShipTo, de personal shopperdienst van Carrefour België, nu ook beschikbaar in Gent!

  • Uniek in België: levering van maandag tot en met zaterdag binnen de 90 minuten 
  • Milieuvriendelijke oplossing dankzij de levering met een elektrische bakfiets
  • Lanceringspromo’s: gratis levering en extra korting op de eerste levering

Woensdag 5 februari 2020- De fietsbezorgdienst ShipTo die reeds met groot succes in Brussel, Waterloo en Antwerpen gelanceerd werd, breidt verder uit en is vanaf 5 februari 2020 ook beschikbaar in Gent. De Gentse centrumzone wordt van maandag tot en met zaterdag bediend. Een citymanager en vier studenten staan in voor een vlekkeloze service.

Story image

Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk ingegaan … het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar aan Carrefour om de consument te ontmoeten op de plek waar hij het wenst: thuis, op kantoor, voor de sporthal …

Zo werkt het

De klant plaatst zijn bestelling via de ShipTo-app. Daar heeft hij de keuze uit ruim 10.000 referenties, waaronder een uitgebreid bio-gamma en sushi’s. De shippers ontvangen de bestelling en doen de boodschappen in één van de deelnemende Carrefour Markets. Vervolgens bezorgen ze alles bij de klant met een milieuvriendelijke elektrische bakfiets, en dit binnen de 90 minuten.

Wist je dat de bezorgers van ShipTo in 2019 maar liefst 11.000 bestellingen hebben verwerkt  en dat ze in de maand januari 2020 al meer dan 6.500 km met de fiets hebben afgelegd in Brussel en Antwerpen?

ShipTo is bovendien volledig in lijn met het Act for Food-programma van Carrefour België dat concrete acties biedt om op een duurzame wijze te handelen. De gebruikte elektrische bakfietsen zijn immers CO2-neutraal.

Lanceringspromo

De leveringskosten van 5 euro worden aangeboden tot en met 31 mei 2020 bij een aankoop van min. 20 euro. De klant ontvangt bovendien een extra voordeel: 10 euro korting op de eerste bestelling bij aankoop van min. 50 euro met de promocode EASY10.

Download de ShipTo-app

Ontdek de video hier.

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.