Sint-Truiden krijgt een eigen Monopoly-spel, exclusief bij Carrefour Market Brustem

  • Een brede waaier aan acties ter gelegenheid van de 5e verjaardag van de winkel
  • Lancering van de exclusieve Monopoly-editie Sint-Truiden
  • Carrefour versterkt zo haar lokale verankering

Dinsdag 3 december 2019- Carrefour Market Brustem viert zijn vijfjarig bestaan. Franchisepartner Gerri Groven en zijn team van 50 enthousiaste medewerkers zetten dit extra in de verf met een heleboel acties om de klanten te verwennen en de lancering van een exclusieve Monopoly-stedeneditie van Sint-Truiden en haar deelgemeenten.

Op 3 december 2019 bestaat Carrefour Market Brustem 5 jaar. De klanten worden er nog steeds even enthousiast verwelkomd dan op die 3 december 2014. Om deze speciale verjaardag te vieren, bedacht franchisepartner Gerri Groven een resem ludieke acties om de band met de klanten verder aan te halen en het feest extra luister bij te zetten. Zo houdt de winkel o.m. een kerstmarkt, organiseert hij een verjaardagswedstrijd om een dagje VIP-shopping te winnen en zorgt hij voor animatie met een showcooking-namiddag. De klant ontdekt alle acties in de winkel.

Unieke spaaractie voor de exclusieve Monopoly-editie Sint-Truiden

In samenwerking met Hasbro pakt de winkel groots uit en ontwikkelde een speciale Monopoly Sint-Truiden. Een uniek spel, samengesteld op basis van de stad en haar kerkdorpen. Gedurende 5 weken kan de klant meesparen. Nog tot en met 31 december 2019 ontvangt de klant één zegel per aankoopschijf van €20. De spaarkaart kan hij inruilen tot en met 5 januari 2020. Zo bedraagt de prijs voor het spel slechts €49,99 i.p.v. €69,99. Uiteraard is het spel ook verkrijgbaar aan de gewone prijs, zonder zegels. Tenslotte vindt de klant ook nog een aankoopbon met 500 Carrefour Bonuspunten bij aankoop van minimum €60.

Per verkocht spel schenkt Carrefour Market Brustem bovendien €2,50 aan het goede doel, de Warmste Week van Music For Life.

Een ideaal cadeau voor onder de kerstboom, gegarandeerd jarenlang speelplezier én een spel dat de lokale verankering van de winkel benadrukt.

Monopoly bij Carrefour – een werkelijk ruime keuze

Liefhebbers van het populaire gezelschapsspel kunnen in de Hypermarkten Carrefour en in een aantal Carrefour Markets kiezen uit een ruime keuze aan Monopoly-spellen: maar liefst 25 verschillende edities zijn er verkrijgbaar, in het Nederlands of in het Frans. Dit jaar pakt Carrefour uit met enkele nieuwigheden, zoals Game Of Thrones of de Millenials Edition. Tijdens de eindejaarsperiode verkoopt Carrefour zo’n 5.000 Monopoly’s.

Adres van de winkel:
Carrefour Market Brustem
Tongersesteenweg 227
3800 Brustem

Klik hier voor afbeeldingen.

 

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan 11.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 321.000 medewerkers. Met een omzet van bijna 80,7 miljard euro in 2019, waarvan meer dan de helft buiten Frankrijk werd gegenereerd, telt Carrefour nu 12.225 winkels in meer dan 30 landen.