Volledig gerenoveerde Hypermarkt Carrefour Evere biedt een uniek klantparcours

Volledig gerenoveerde Hypermarkt Carrefour Evere biedt een uniek klantparcours

  • Carrefour Café, een nieuwe consumentenervaringe met maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag
  • Bio-zone op een oppervlakte van 300 m ², met meer dan 1.500 referenties, waaronder 600 producten van het merk Carrefour BIO en 100 bioproducten in bulk
  • Non-foodzone om de sterke punten en vooroordelen van Carrefour België naar voren te brengen

Vrijdag 6 september 2019- In de gerenoveerde Hypermarkt Carrefour in Evere genieten klanten van een nieuwe, unieke winkelervaring. Deze winkel is handiger geworden dankzij een opnieuw ontworpen klantparcours en biedt veel nieuwe diensten en verse producten. Het Act for Food-programma loopt voorop bij innovatie en de aanpassing van voedselafdelingen. Het Carrefour Café biedt een breed scala aan maaltijdoplossingen en een gezellige consumptienruimte. De nieuwe Bio-zone stelt klanten in staat om one-stop-shopping 100% biologisch te maken. De versmarkt is opnieuw ingericht met bedieningsafdelingen in het hart van de klantervaring met deskundig personeel.

Vanaf vrijdag 6 september ontdekken Hypermarkt Carrefour-klanten in Evere een winkel met een ongeëvenaarde winkelervaring die volledig is afgestemd op hun behoeften.

Zoals aangekondigd in het transformatieplan, herziet Carrefour haar hypermarkten om aan de behoeften van consumenten te voldoen. De winkel is opnieuw ontworpen rond de voedseltransitie door de métiers van de versafdelingen te benadrukken.

De non-food is ook opnieuw ontworpen per universum te werken en nieuwe ervaringen aan klanten te bieden (baby – parfum – nieuwe textielervaring). Klanten krijgen ook de mogelijkheid om koopjes te doen en worden elke week verrast door HyperDeals.

De klanten zijn steeds meer bezig met beter eten, respect voor producenten en het verminderen van de impact op het milieu, terwijl ze tegelijkertijd hun budget en de tijd die ze besteden aan winkelen willen beheersen. Dit zijn belangrijke aspecten van de strategie van Carrefour voor de herziening van de winkel.

Carrefour Café, een nieuwe eetervaring

In het Carrefour Café kunnen klanten via een korte keten een maaltijd kopen en in een gezellige ruimte in de winkel consumeren. De klanten kunnen de hele dag door iets eten: van ontbijt tot lunch en zelfs een kleine snack.

Klanten hebben de keuze tussen ter plaatse bereide maaltijdoplossingen (sandwiches, salades, soepen, sushi, woks) en producten uit het Carrefour Lunch Time-assortiment.

Er is voor elk wat wils en voor elk budget. In het Carrefour Café kan de klant ook zijn mobiele telefoon opladen en op internet surfen dankzij de gratis wifi, terwijl hij geniet van een kopje koffie waarvan het aanbod begint bij € 1.

De Bio Experience zet bio in de schijnwerpers

In deze zone van 300 m² kunnen klanten al hun bioboodschappen in één keer doen (one-stop-shopping). De klant vindt zijn droge voeding, zijn verse producten, bakkerij, drogisterij, dranken, biogroenten en fruit in dezelfde ruimte bij de ingang van de versmarkt. Hij hoeft niet door de hele winkel te wandelen om bioproducten te vinden.

Dit concept biedt meer dan 1.500 bioreferenties, waaronder 600 producten van het merk Carrefour Bio, het goedkoopste biomerk in België. De focus ligt ook op zero waste, omdat de klant hier een assortiment van honderd bulkproducten, bewaardozen en boeken over zero waste kan ontdekken.

Naast de biozone vindt de klant het aanbod van kleine lokale producenten, waardoor hij biologisch winkelen en de korte keten kan combineren.

De versmarkt, een echte binnenmarkt

De Carrefour Hypermarkt in Evere is voorstander van service met een focus op een breed scala aan verse kwaliteitsproducten. Naast de traiteur- en vistogen die reeds in gebruik zijn, introduceert de hypermarkt de beenhouwerij. Alles kreeg een make-over met modern en praktischer meubilair dat de zichtbaarheid voor de klant verbetert.

Wijn- en bierkelders, een paradijs voor amateurs

Bierliefhebbers vinden er hun gekende bieren en kunnen ook nieuwe bieren en lokale bieren ontdekken. De nieuwe zone toegewijd aan bier heeft niet minder dan 500 referenties, met veel kleine producenten en craft beers. De wijnkelder trekt zowel neofieten als fijnproevers aan en biedt een breed assortiment wijnen uit de hele wereld, waaronder bioreferenties.

Non-food: herzien om aan de behoeften van de consument te voldoen

In de zone HyperDeals en in de zone Outlet vindt de klant het hele jaar door aantrekkelijke mega-prijsaanbiedingen. Er zullen altijd een heleboel mogelijkheden zijn om klanten zal verrassen in deze promotionele ruimte. Op het niveau van non-food zijn enkele keuzes gemaakt om zich te concentreren op de sterke punten zoals cultuur, kleine huishoudapparaten of de baby. De textielruimte is opnieuw ontworpen om de consumenten te inspireren. De babyruimte omvat nu al het aanbod van eten, non-food en luiers om het leven van jonge ouders gemakkelijker te maken.

Adres van de winkel: Olympiadenlaan 12, 1140 Evere

Over Carrefour België

Carrefour bekleedt een unieke positie in België dankzij haar uiteenlopende winkel formats, haar aanbod en de meer dan10.000 gemotiveerde mannen en vrouwen die klaar staan om de klant te helpen en hem te bieden wat hij nodig heeft om evenwichtig en aangenaam te leven. De ambitie van Carrefour is de leider te worden op het vlak van de voedseltransitie voor iedereen. Haar programma met concrete acties, zoals Act for Food is bedoeld om mensen de mogelijkheid te geven om beter te eten.

Het engagement van Carrefour België op het gebied van haar sociale verantwoordelijkheid werd erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′.

Met 40 Hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour Market supermarkten, ongeveer 300 Carrefour Express buurtwinkels en meer dan 200 afhaalpunten voor Carrefour Drive, is Carrefour België de eerste en enige winkelketen die de klant in elke levens- en consumptiefase begeleidt.

Dankzij de lokale verankering in bijna elke gemeente en een uniek aanbod van meer dan 10.000 lokale en meer dan 4.500 bioproducten is Carrefour België de partner van het dagelijkse leven. Daarom doen dagelijks 700.000 klanten en jaarlijks zo’n 80% van de gezinnen in België hun inkopen bij Carrefour.

Carrefour België maakt deel uit van de Carrefour groep, een van de belangrijkste food retailers ter wereld met meer 380.000 medewerkers. De groep is met meer dan 12.300 winkels aanwezig in meer dan 30 landen en realiseerde in 2017 een omzet van 88,24 miljard euro onder enseigne.